15 December 2006
putnu_balle

Lauris piedāvā “Vieglāk” un piedalās Ziemassvētku koncertos!

|
0 Comment
|

Ņemot vērā, ka latvieši svin dziedot un arī Ziemassvētku sajūta nereti tiek meklēta dziesmās, populārā jauniešu grupa Putnu balle kopā ar populāriem Latvijas mūziķiem aicina uz kopīgu svētku burvības izbaudīšanu teatralizētā koncertprogrammā “Putnu balles Ziemassvētku balle”. Koncerti notiks 23. decembrī Arēnas Rīga amfiteātrī un 26. decembrī Liepājas teātrī.
Svētku koncerti iecerēti kā skatuvisks uzvedums pēc “Sniegbaltītes un septiņu rūķīšu” motīviem. Bagātināti ar svinīgu noskaņu vairojošu stīgu kvarteta skanējumu, koncertos skanēs jau populāras Putnu Balles dziesmas un, protams, neiztiks arī bez tradicionālām, paaudžu paaudzēs iemīļotām Ziemassvētku melodijām.

Kopā ar Putnu balli svētku burvībai uz skatuves ļausies Lauris Reiniks, Mārtiņš Freimanis, bērnu ansamblis Dzeguzīte, Igo, Jānis Grodums un Ella.

Koncerta biļetes pieejemas visās Biļešu Paradīze kasēs.

Radio stacijās šobrīd ir sākusi skanēt un topos nonākusi arī Laura jaunā dziesma “Vieglāk”, kuras video versija pavisam drīz būs redzama arī TV ekrānos.”Diezgan bieži mēs pārāk satraucamies vai pārspīlējam vienu vai otru mūsu problēmu, un patiesībā, nav nemaz tik traki, ja uz to visu mēģina paskatīties vieglāk. Par to arī stāsta šī dziesma”, saka Lauris un cer, ka klausītājiem un viņa faniem šī dziesma kalpos kā uzmundrinājums grūtos brīžos.
Laura Reinika jaunā albuma iznākšana šobrīd ir pārlikta uz 2007.gada februāri, jo darbs pie albuma vēl nav pabeigts un rit pilnā sparā.

Dziesmas “Vieglāk” fragmentu vari noklausīties šeit!

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)