27 January 2007
eirokomanda_m

“Take Off Your Mask” Eirodziesmas 2007 finālā!

|
0 Comment
|

Ar prieku varam paziņot, ka “Eirodziesmas 2007” pirmajā pusfinālā Laura Reinika komponētā un Lenii izpildītā dziesma “Take Off Your Mask” ar pārliecinošu skatītāju balsu pārsvaru uzvarēja un nu ir iekļuvusi konkursa finālā. 24.februāra vakarā tiešraidē no Venstpils arī noslaidrosies, kura no 10 “Eirodziesmas 2007” fināldziesmām un kurš izpildītājs pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā 2007, kurš šogad maija mēnesī notiks Helsinkos, Somijā . Lenii, Lauris un visa radošā komanda saka LIELU PALDIES visiem atbalstītājiem un balsotājiem un cer uz jūsu atbalstu arī 24.februāra vakarā lielajā finālā!

“Take Off Your Mask” stāsta par to, ka mēs dzīvojam tikai vienu reizi, un tāpēc nav vērts staigāt ar maskām, izliekoties par to , kas neesam, jo katrs esam īpašs tieši tāds, kāds esam un tikai tā var nodzīvot laimīgi. “Tas varētu būt stāsts arī par mani, jo arī es noņemšu sava veida masku un būšu tāda kā esmu vai gribētu būt”, saka Liene.

Lenii konkursā parādīsies ar jaunu imidžu un stilu. Kā atceramies, Lenii pirmo reizi plašāku publikas uzmanību guva piedaloties realitātes šovā Fabrika, taču pēc šī šova, dziedātāja turpināja savas skatuves gaitas nevis pop vai rokmūzikas žanrā, bet gan šlāgermūzikā kopā ar grupu “Ziemeļparks”. Pērn šis projekts guva lielus panākumus “Latvijas Šlāgermūzikas aptaujā 2006”, uzvarot ar dziesmu “Ugunskurs”.

“Man patīk dziedāt, tāpēc arī toreiz pieņēmu šo piedāvājumu, un tas man ir devis lielu pieredzi un daudz pozitīvas emocijas, tomēr savā sirdī es vairāk vēlos un labprātāk dziedātu pop vai rok mūziku, tāpēc esmu priecīga, ka nu man tāda iespēja būs”, saka Liene.

Kopā ar Lenii uz skatuves būs arī 4 fona vokālisti- Vineta Elksne, Karīna Tropa, Andris Vītols un Renārs Graumanis.

Noklausies Laura dziesmu Eirodziesmai 2007 “Take Off Your Mask

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)