29 August 2007
21_l

Lauris vadīs TV3 šovu “Dziedi ar Zvaigzni” un LTV7 “Sems asi prātīgs”!

|
0 Comment
|

2.septembrī 19.50 TV3 (Viasat) Latvija uzsāk savu jauno sezonu ar krāšņu un pozitīvām emocijām pilnu TV šovu “Dziedi ar zvaigzni”, kuru vadīs mūziķis Lauris Reiniks un uzņēmēja Iveta Feldmane, kuri vēl nesen bija šova “Dejo ar zvaigzni” laureāti.

“Dziedi ar zvaigzni” būs skatāms ik svētdienu 10 nedēļas pēc kārtas. Tajā piedalīsies un par labākā dueta titulu cīnīsies 10 profesionāli vai jaunie atzītie mūziķi pārī ar pazīstamiem cilvēkiem no citām darbības sfērām. Piemēram, mūziķis Mārtiņš Freimanis un MicRec direktore Elita Mīlgrāve, dziedātāja Liene Šomase ar motobraucēju Jānis Vinteru un citi interesanti pāri.
Arī skatītājiem būs iespējams piedalīties, jo tāpat, kā šovā “Dejo ar zvaigzni”, tieši viņi būs tie, kas balsojot noteiks, kurš pāris šovu turpinās, bet kuram tas būs jāpamet. Dziediet līdzi un atbalsties savus favorītus katru svētdienu TV3 šovā “Dziedi ar zvaigzni”!

Savukārt LTV7 Lauris ar jums tiksies katru ceturtdienu raidījumā “SeMS asi prātīgs”, kur kopā ar savu jauno ekrāna partneri Elīnu Fūrmani, aicinās jūs piedalīties dažādos zināšanu un erudīcijas konkursos, un piedāvās iespēju laimēt dažādas labas balvas, kā arī vienmēr būs parūpējušies par interesantu studijas viesi.

Tātad Svētdienu vakaros 19.50 Lauris būs ar jums TV3 “Dziedi ar Zvaigzni”, bet ceturtdienās 16.50 “SeMS Asi prātīgs”! Nepalaid garām!

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)