05 December 2008
brali_masas_l

“Es esmu tev dzīslās” iekaro mūzikas topu virsotnes Latvijā!

|
0 Comment
|

Duets “Es esmu tev dzīslās”, kuru Lauris Reiniks izpilda kopā ar māsu Rūtu, strauji ir nonācis radio staciju topu virsotnēs. Jau piekto nedēļu dziesma atrodas 1. vietā Latvijas mūzikas “Spicē”, kas apkopo Latviešu dziesmu pozīcijas radio staciju topos. “Es esmu tev dzīslās” ir arī visvairāk spēlētā dziesma Latvijā, ko pierāda 1.vieta Latvian Airplay Top 50 . Šis tops ataino visu Latvijā skanošo pašmāju un ārzemju dziesmu panākumus. Savukārt legālajā lejupielādes portālā doremi.lv duets jau 6 nedēļas pēc kārtas ir vispirktākā dziesma.

Drīzumā jaunajai dziesmai ir paredzēts nofilmēt arī video versiju, kurā kopā ar Lauri un Rūtu piedalīsies arī citi vizuāli līdzīgi brāļi un māsas!

No vairāk kā 300 pieteiktajiem pāriem, kuri atsaucās uz piedāvājumu filmēties klipā, ir atlasīti 17 brāļu un māsu pāri. Galvenais nosacījums visiem pretendentiem bija acīmredzama vizuālā līdzība starp ģimenes locekļiem.
Lauris Reiniks ir gandarīts par daudzajiem lieliskajiem pieteikumiem, tāpēc arī sākotnēji iecerētais 12 pāru skaits tika palielināts uz 17. “Mums beigās jau galvas kūpēja no visām bildēm, bet uzvarētāji bija tie, kas sekoja visām prasībām- bija brālis un māsa, ar skaidru bildi, nepieciešamo kontaktinformāciju, tiešām līdzīgi un ar jūtamu vēlmi būt par daļiņu no jaunā videoklipa”, stāsta Lauris.

Videoklipa režisore Aija Strazdiņa atzina, ka meklēti tika izteiksmīgi un interesanti tipāži, un aicina nesaskumt visus tos, kuri viena vai otra iemesla dēļ netika izvēlēti klipam: “Ņemot vērā, ka ar videoklipu filmēšanu es nodarbojos bieži, tad visas iesūtītās bildes ir saglabātas, iespējams, kādam klipam man noderēs cilvēki, kuri šoreiz netika izvēlēti!”
Foto: Brāļi un māsas, kuri piedalīsies “Es esmu tev dzīslās” videoklipā!

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)