27 August 2010
Lauris Reiniks 2

Lauris ar “Ma jooksen” strauji ieskrien arī igauņu sirdīs un atgriežas LNT ēterā!

|
0 Comment
|

Lauris Reiniks pirms mēneša iedziedāja savu šīs vasaras Latvijas superhitu “Es Skrienu” igauņu valodā ar nosaukumu “Ma jooksen” (Lauris Reiniks/Leelo Tungal). Mēneša laikā dziesma ir guvusi ievērojamus panākumus interneta vietnē “YouTube”, iekarojusi Raadio Elmar topa virsotni, kļuvusi par vienu no pirktākajiem Mp3 singliem Igaunijā un izpelnījusies Igaunijas DJ uzmanību.

”Ma Jooksen” oficiālais mūzikas video YouTube vietnē jau ir skatīts vairāk kā 100.000 reizes un saņēmis lieliskas atsauksmes no klausītājiem Igaunijā. YouTube ir skatāmas arī citu lietotāju “Ma jooksen” versijas un remiksi. Kopskaitā dziesmu un video mēneša laikā ir noskatījušies un noklausījušies 170.000 reizes.

Pirms trijām nedēļām dziesma iekļuva populārās radio stacijas Raadio Elmar Top10 top10. Šobrīd dziesma ir iekarojusi pašu virsotni un atrodas 1.vietā.

logo1

”Man ir tiešām liels prieks, ka arī Igaunijas klausītāji tik ļoti pozitīvi ir novērtējuši šo dziesmu un video. Paldies par labajiem vārdiem YouTube, Facebook un manā mājas lapā. Atrasties Raadio Elmar topā man ir pagodinoši, jo cik es zinu, šī radio stacija spēlē tikai igauņu mūziku, bet es esmu latvietis.” , saka Lauris, kurš pirms dažām dienām atgriezies no Los Angeles, kur notika viņa jaunā albuma fotosesija, darbs pie jaunām dziesmām un baudītas brīvdienas.

”Ma jooksen” jau kādu laiku ir iespējams legāli lejuplādēt visos nozīmīgākajos Mp3 mūzikas veikalos Igaunijā, tostarp Muusika24, Tele2, Delfi, EMT un Elisa.

Ne tikai Latvijas, bet arī Igaunijas DJ jau ir radījuši dziesmas “Ma jooksen” remixus. Interneta veikalos tagad ir pieejami gan Boyza II remiksi, gan igauņu dīdžeju Tony Beatz un TRE Music veidotie remiksi.

Kompānija Mikrofona ieraksti šobrīd strādā pie Laura Reinika jaunā albuma sagatavošanas un koncertu turnejas plānošanas. Zināms, ka Lauris Reiniks dosies arī savas dziesmas veicināšanas vizītē Tallinā. Šobrīd tiek strādāts arī pie dziesmas “Es skrienu” versijas lietuviešu valodā!

Katru svētdienas vakaru līdz pat decembrim Lauris pavadīs telekanālā LNT vadot 2.sezonu populārajam izklaides šovam “Dziedošās ģimenes”. Kā atceramies, šī pārraide pērn bija populārākais TV šovs, bet Lauris kā šova vadītājs tika atzīts par “Gada TV seju Latvijā”.

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)