12 February 2011
2011-01-Girts-Ragelis-Laura-klips-152

Lauris Reiniks piedāvā Eirodziesmas “Banjo Laura” video klipu!

|
0 Comment
|

Lauris Reiniks, kurš ar dziesmu „ Banjo Laura” 26.februārī piedalīsies Latvijas Eirovīzijas atlases finālā , piedāvā noskatīties dziesmas videoklipu, kas stāsta par notikumiem, kuri risinās pirms dziesmas “Es skrienu” videoklipā redzamajiem.

“Banjo Laura” ir stāsts par to, kā Lauris kādā klubā satika mistisko meiteni Lauru (Anete Keviša), kas ar draudzenēm ballējās, jokojoties uzspēlēja bandžo, apbūra visus un pazuda. Meiteni, pie kuras viņš vēlāk tik ļoti skrēja, lai saglābtu attiecības.

Videoklipa režisore tāpat kā dziesmai “Es skrienu” ir Aija Strazdiņa, operators Uvis Burjāns, bet scenārija autori ir pats Lauris Reiniks un klipa režisore . Klips tika filmēts 2 dienas Rīgā, populārajā bārā “Mad House”, kā arī Dailes teātra telpās. Video versijā piedalījās Jelgavas deju ansambļa “Lielupe” dalībnieki, Reinika iepriekšējo klipu aktieri, kā arī daudzi talantīgi un interesanti cilvēki no visas Latvijas.

Laura Reinika dziesma “Banjo Laura” jau ir guvusi ievērojamu atsaucību uzticīgāko Eirovīzijas fanu lokā Eiropā. Ietekmīgās Eirovīzijas mājas lapā esctoday.com aptaujā Reinika dziesma ir pārliecinoša favorīte, starp tām, kuru Eiropas klausītāji vēlētos redzēt kā Latvija pārstāvi Vācijā.

”Šajā klipā es gribēju izstāstīt to, kas notika pirms “Es skrienu” un  parādīt mūsu cilvēkus kā skaistus, priecīgus un pozitīvus cilvēkus, un es ceru, ka mums tas izdevās, jo ticu, ka mēs tādi patiešām esam”
, stāsta dziesmas autors un izpildītājs Lauris Reiniks, piebilstot, kas šis ir pats neparastākais un emocionāli smagākais laiks sakarā ar daudzu Reinika dziesmu tekstu autora un drauga Mārtiņa Freimaņa pāragro aiziešanu no šīs dzīves.

”Šīs dziesmas latviešu versija ar nosaukumu  “Labāk vēl neaizmiedz” ir iekļauta albumā „ Es skrienu”,  un to  mēs sarakstījām kopā ar Mārtiņu. Un tas laikam bija vissmagākais pārbaudījums man, kad dienu pēc Mārtiņa nāves, man bija jāpiedalās Eirodziesmas pusfināla ierakstā, jābūt priecīgam, jādzied un jādejo it kā viss būtu kārtībā. Es gandrīz neko neatceros, bet prieks, ka sestdien mūsu priekšnesumu publika uz žūrija novērtēja. Uz finālu esam sagatvojuši pārsteigumus un jauninājumus priekšnesumā uz skatuves. Un es zinu, ka Mārtiņš absolūti nebūtu priecīgs, ja es nolaistu rokas un atteiktos no piedalīšanās konkursā. ”, stāsta Reiniks.

Lauris Reiniks un visa filmēšanas grupa saka lielu paldies visiem klipa “Banjo Laura” dalībniekiem, bāram “Mad House” un “Dailes” teātra administrācijai!

Noskatieties “Banjo Laura” oficiālo video klipu zemāk!

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)