13 April 2016
Lauris Reiniks — Pasaule Stāj

Lauris piedāvā “Pasaule stāj” un dodas “Supermikrofons” tūrē

|
0 Comment
|

Mūziķis Lauris Reiniks šonedēļ klausītāju vērtējumam Latvijā nodod savu jauno dziesmu ar nosaukumu “Pasaule stāj”. Mūzikas autors ir pats Reiniks, teksta autore Maija Kalniņa, savukārt dziesmu producējis Kaspars Ansons. Jaunās sadarbības rezultātā ir izdevies radīt šim laikam atbilstošu skanējumu un sajūtu.

“Dziesma “Pasaule stāj” ir īpaša. Tajā ir rindiņa “Viss ir tāpat, bet tomēr no jauna”. Tieši tā tas arī ir. Es ceru, ka mani klausītāji pieņems šo “no jauna”, jo pirmajā brīdī, iespējams, nevarēs pateikt, ka tas esmu es un mana mūzika. Mēs esam mūžīgos radošos meklējumos un šobrīd esmu nonācis šeit. Tas ir interesanti un noticis, pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar Maiju un Kasparu, par ko man prieks,” stāsta Lauris.

Lejuplādē dziesmu “Pasaule stāj”  iTunes vai DoReMi!

Paralēli dziesmas veicināšanas aktivitātēm Reiniks šomēnes tiksies arī ar klausītājiem un skatītājiem koncertos. 23. aprīlī Lauris Reiniks sniegs koncertu Īrijas latviešiem Dublinā, bet jau šīs nedēļas nogalē uzsāks tūri pa Latviju kopā ar šova “Supermikrofons” komandu. Pirmās pilsētas, kurās šonedēļ tiksies vietējie talanti un jau pieredzējušas skatuves zvaigznes, būs Ventspils (15.04), Madona (16.04) un Liepāja (17.04).

supermikrofons

Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)