06 November 2018

Lauris Reiniks publisko filmas “Jaungada taksometrs” tituldziesmu “Viss labi būs”

|
0 Comment
|

Mūziķis, aktieris un TV šovu vadītājs Lauris Reiniks šonedēļ ir publiskojis un nodevis klausītāju vērtējumam Latvijā savu jauno dziesmu ar nosaukumu “Viss labi būs”.  Dziesmas komponists un izpildītājs ir Lauris Reiniks, bet teksta autors Guntars Račs.

Dziesma “Viss labi būs” ir režisora Māra Martinsona drīzumā gaidāmās romantiskās komēdijas “Jaungada taksometrs” tituldziesma, kas Latvijas kinoteātros būs redzama no 30. novembra. Kā ziņots iepriekš, galvenās lomas atveidotājs tajā ir Lauris Reiniks, kurš spēlē taksometra vadītāju Andreju, kas, izvadājot pasažierus Vecgada vakarā, piedzīvo dažādus aizraujošus notikumus.

Dziesmai “Viss labi būs” ir publiskots arī oficiālais mūzikas video, kas tapis sadarbībā ar režisori Aiju Strazdiņu un dod ieskatu gaidāmajā svētku filmā un tās sajūtās.

“Biju ļoti pagodināts un priecīgs, kad no filmas veidotājiem saņēmu piedavājumu,  ne tikai atveidot filmā galveno lomu, bet arī sakomponēt tituldziesmu Māra Martinsona romantiskās komēdijas “Jaungada taksometram”. Dziesmu sakomponēju šajā pavasarī Losandželosā, domājot par filmas sižetu un sajūtām, tomēr tā sanāca kā neatkarīgs darbs par ko pašiem prieks.  “Viss labi būs” ir galvenā frāze un vēstījums, ko ik pa brīdim mums ir nepieciešams dzirdēt, lai cik tā nebūtu klišejiska. Īpaši grūtos brīžos. Ceru, ka dziesma iedvesmos un ļaus noticēt, ka viss būs labi,” stāsta par dziesmas tapšanu Lauris Reiniks.

“Viss labi būs”, līdzīgi kā citas Reinika dziesmas, ir ierakstīta arī igauniski (Koos on hea) un lietuviski (Viskas bus gerai), un šonedēļ nonāks arī pie klausītājiem kaimiņvalstīs.
Viskas bus gerai (Lauris Reiniks / Deivydas Zvonkus, Guntars Račs)

Koos on hea (Lauris Reiniks / Imre Sooäär, Guntars Račs)

Noskaties filmas “Jaungada taksometrs” oficiālo treileri!

taxi billboard

Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)