26 March 2007
jauns_l

Lauris Reiniks piedāvā rumbu “Nakts Veikalā”

|
0 Comment
|

Pavasara saulainajās un mīlestības pilnajās noskaņās, kompānija MicRec PM piedāvā Laura Reinika jaunāko radio singlu un videoklipu dziesmai “Nakts Veikalā”. Šī kompozīcija būs arī tituldziesma mūziķa 5.studijas albumam ar tādu pašu nosaukumu “Nakts Veikalā” , kurš iznāks 16.maijā.

“Nakts veikalā” ir romantisks stāsts par to, kas notiek mūsu fantāzijā naktīs, kad mūs moka bezmiegs un satraukums. “Tā kā šobrīd mana ikdiena ir tik ļoti pārņemta un noslogota ar dejām, tad es gribot negribot, esmu sācis pievērst uzmanību tam, kādu no dejām būtu iespējams dejot pie manām dziesmām. Šī dziesma ir sanākusi kā lēnā rumba, kas, kā zinām ir mīlestības deja”, stāsta Lauris, piebilstot, ka iespējam varētu kādreiz iestudēt deju arī uz šīs dziesmas.

Dziesmas jutekliskā un nedaudz mistiskā video versija latviešu valodā tiks prezentēta LTV7 raidījumā “SeMS” trešdien 28.martā plkst.17.30.

Video versijas režisore ir Aija Strazdiņa, operators Uvis Burjāns , lomās Rūta Reinika un Marta Kukarane (Via Meitenes), Sigita Pudāne (Mis Latvija 93) un Anna Rozīte (LTV7).

Noklausies “Nakts vekalā” fragmentu šeit un
videoklipu noskaties šeit!

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)