10 April 2007
20_l

Lauris Reiniks uzvar šovā “Dejo ar Zvaigzni”!

|
0 Comment
|

Svētdienas vakarā noslēdzās pēdējā laika grandiozākais un krāšņākais raidījums TV3 šovs Dejo ar Zvaigzni. Tā laikā tika noskaidrots, kurš desmit nedēļu garajā deju maratonā ir izrādījies labākais pāris un titula Zelta pāris oficiālais ieguvējs. Šova finālā deju zālē virmoja emocijas, pārsteigumi un īsta svētku noskaņa, ko ikviens varēja sajust pat otrpus televīzijas ekrāniem. Saņemot vairāk 70 000 skatītāju balsis, uzvaras kauss un galvenā balva nonāca Laura Reinika un Aleksandras Kurusovas rokās.

TV3 šova Dejo ar Zvaigzni finālā dejotāji bija sagatavojuši trīs dejas, no kurām divas jau bija apgūtas līdz šim, bet viena bija brīvā stila jeb free style. Pārus šoreiz neierobežoja nekas – ne dejas žanrs, ne skatuves noformējums un dejas atribūtu

Lauris Reiniks un Aleksandra Kurusova imitēja tikšanās vietu bārā, kur A.Kurusova starp diviem puišiem izvēlas L.Reiniku, lai grieztos kopīgā dejā. Lai raksturotu priekšnesuma sniegumu, vietā būtu teiciens – “Šeit pēc tam vairs zāle neaugs”. Sniegumu ar skaļām ovācijām novērtēja arī skatītāji zālē un pirmo reizi šova vēsturē tika pieprasīta dejas atkārtošana, kliedzot “Atkārtot! Atkārtot!”. Arī žūrijas pārstāvji bija vienisprāti, ka sniegums ir bijis lielisks un deju novērtēja ar maksimālo punktu skaitu – kopā 30.

Lai arī abi fināla pāri demonstrēja līdz šim jau izpildītas dejas, tomēr ikvienā no tām varēja just patīkamus papildinājumus. Piemēram, L.Reinika un A.Kurusovas dejā iepriekš redzēto palmu bija nomainījis melnādains iezemietis ar strausa spalvu vēdekli. I.Feldmanes un V.Škutāna priekšnesumos pārmaiņas ienesa mainīti tērpi.

TV3 šova Dejo ar Zvaigzni finālā par abiem pāriem kopumā nobalsoja 102 000 skatītāju, kas ir rekords šī šova vēsturē. Par skatītāju simpātijām pret dejotājiem liecināja arī fakts, ka noslēguma pārraidē balvas dalībniekiem bija sarūpējuši ne tikai modes nami, tūrisma aģentūras, atpūtas kompleksi un daudzi citi uzņēmumi, bet arī šova skatītāji, kuri pēc noslēguma ceremonijas sniedza dāvaniņas saviem favorītiem.

Bildes no šova “Dejo ar zvaigzni” fināla skatieties šeit.

Tagad, kad šovs ir beidzies, Lauris gatavojas sākt filmēties mākslas filmā “Dancis pa trim”, bet 16.maijā mūziķis prezentēs savu jauno albumu “Nakts Veikalā”.

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)