20 August 2012
LAURIS REINIKS_1759232963

Lauris Reiniks atkārtoti triumfē Baltijā un dodas uz ASV

|
0 Comment
|

Lauris Reiniks, kurš pirms mēneša Baltijas publikas vērtējumam nodeva sava hita “Sirds sadeg neparasti” jauno versiju un videoklipu latviešu, lietuviešu un igauņu valodās, iekarojis abu kaimiņvalstu nacionālo radio staciju topu virsotnes. Šī ir jau trešā Reinika dziesma, kam izdevies šāds panākums.

Dziesma “Süda vaikselt närbub” jau otro nedēļu atrodas populārākā igauņu mūzikas radio “Elmar” topa 1. vietā, savukārt “Širdis sudegus tyliai” triju nedēļu laikā sasniegusi Lietuvas radio “Lietus” topa virsotni. Arī emocionālais dziesmas video stāsts spējis aizraut skatītāju tūkstošus – četru nedēļu laikā interneta vietnē YouTube dziesmas igauniskā versija skatīta vairāk kā 100 000 reižu, bet lietuviskā savākusi jau pusmiljonu skatījumu.

Reiniks_EE_LT_Topi_935928087

“Esmu ļoti priecīgs, ka arī “Sirds sadeg neparasti” ir pievienojusies dziesmām “Es skrienu” un “Pasakā” un uzrunājusi mūsu kaimiņvalstu klausītājus. Bija patiešām sirreāla sajūta, ka nedēļās nogalē koncertā Igaunijā publika to jau skaļi dziedāja man līdzi,” – stāsta Lauris Reiniks, piebilstot, ka nu ir izdevies īstenot “trīs lietas, labas lietas”.

Šobrīd Lauris Reiniks ir devies uz ASV, kur kopā ar Emmy balvu ieguvušo latviešu izcelsmes Holivudas mūziķi Lolitu Ritmanis strādās pie Ziemassvētku albuma “Lauris Reiniks Ziemassvētkos”. Albuma iznākšana gaidāma gada nogalē, kad skatītāji un klausītāji tiks aicināti arī uz tāda paša nosaukuma koncertšovu Arēnā Rīga.

“Sirds sadeg neparasti” Baltijas video versijas:

Latviešu:

Igauņu:

Lietuviešu:

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)