01 December 2012
Reinix Xmas(3)-3

Lauris Reiniks Ziemassvētkos ir klāt!

|
0 Comment
|

doremi-logo   itunes-badge

BIĻETES PIRKT ŠEIT!

Ziemassvētki nāk un Lauris Reiniks visiem ir sagādājis lielisku Ziemassvētku dāvanu! Mikrofona Ieraksti tikko kā laiduši klajā šī gada, iespējams, skaistāko Ziemassvētku albumu “Lauris Reiniks Ziemassvētkos”, kas tapis sadarbībā ar latviešu komponisti Holivudā Lolitu Ritmanis. Gada nogalē Lauris visus aicina uz krāšņu un izjustu svētku koncertšovu ar tādu pašu nosaukumu, kas 20.decembrī izskanēs Arēnā Rīga.

Stāsta pats Lauris Reiniks: “Manās sajūtās Ziemassvētki ik reizi ienāk tieši caur dziesmām. Tāpēc šo koncertšovu veidojam tā, lai jebkurš klausītājs sajustu – jā, atkal ir Ziemassvētki! Priecīgi, skumji, jautri, kristīgi, amerikāniski, latviski – dažādi, bet vienmēr pacilājoši. Tādam manā skatījumā jābūt īstam Ziemassvētku koncertam. Un tas ir brīdis, kad svarīgi nepalikt vienam, tāpēc gaidīšu klausītājus gan draugu lokā, gan ar ģimenēm.”

Kopā ar Lauri svētku sajūtas uzburs instrumentālā grupa un Vidzemes kamerorķestris, kā arī virkne viesu. Stāsta šova režisore Aija Strazdiņa, kura ar Lauri jau veidojusi vairākus videoklipus: „Tas būs uz ģimenēm orientēts koncerts – muzikāls ceļojums Ziemassvētku dziesmās un tradīcijās, gan latviskās, gan internacionālās.”

Koncertu rīko MicRecPM, sadarbībā ar Mārtiņa Freimaņa fondu, kurā darbojas arī Lauris Reiniks.

Ģenerālsponsors ir Čili Pica.

Biļetes uz Laura Reinika Ziemassvētku koncertu nopērkamas “Biļešu paradīze” kasēs un internetā! Ieeja bērniem līdz 7 gadu vecumam BEZ MAKSAS!

Print

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)